Saturday, August 20, 2011

| Segmen Abang Ben | Blog pilihan saya ?


assalamualaikum
dan salam sejahtera..

Tadi putri buat jejalan belog kat blog abang Ben then rasa nak join segmen pon ada juga heheh so apalagi putri pon nak menjoinkan diri lah dalam SEGMEN BLOG PILIHAN SAYA IALAH...

Pencarian 10 blog pilihan telah bermula..taraaaaa siapakah yang terpilih???

1. miss Paris:
> Hello miss, putri pilih blog miss coz it's AWESOME!!!
>Cute
>Simple
>Girly
>Rasa seperti di Paris (OMG! Paris tempat pilihan putri)
>Sweet blog
> apa-apa pun, putri suka cara miss Paris menghias blog miss..ada masa ajar putri menghias ek hehehe

2. En.Faris:
>Hallo en. Faris, blog anda telah terpilih coz it's GOJES
>first2 masuk blog en.faris, putri pon wow!! cutenyer...tak sangka laki pon pandai gak menghias belog..leleh liur tengok eheh
>Hurm, simple n smart
>putri tetiba jadi speechless
>anyway, Gudluck ^^

3. Mr.Amri
> Belog anda terpilih sebagai pilihan putri sebab simple
>nice
>kandungan yang ada pon menarik aty
>well, blog Mr pon suka buat entry yang lawak2 so...dapat juga mengubat hati lara putri hikhik

4. So pelik?
> Simple but smart
>entry yang menarik
>boleh buat putri terWOW-WOW baca entry yang ada
>Boleh gak cari-curi idea nanty hahaha jangan marah ek..

5. Miss Nadya
> Nak cakap belog miss soooooo PINKY!! (hellooo im pink maniac also hee)
>Cute
>Mata naek jadi bular tengok-tengok blog miss
>Speechless udah putri ni hoho anyway cute blog hunne

6. say-it
>Pinky gitu
>simple and nice looking
>owh ya, i love the tutorial ^^

7. segar-bugar
>belog yang boleh buat minda kita segar :)
>simple
>senang nak loading
>ada info2 agama juga ..bagus2 :)

8. Sir Lo'am
>Hey!! cute header hehe rasa nak jadi budak lagi huu
>ada gossip2,info2 tu yang best
>hiasan belog taklah crowded
> Super cool... :)

9.kkoi
>Super AWESOME
>Black n white such ninja
>simple,hotstuff
>coooollll
>banyak info juga hehe

10. Mr.Ikmal
>belog paling simple n kemas
> Apa lagi ek?hurm DOREMON tu !! argh!! im anime maniac,,gegege
> Anyway selamat maju jaya ^^

p/s: fuh! selepas jejalan mencari blog pilihan, akhirnya dapat gak cari mereka hehe oke anyway selamat berjaya sume :)

10 comments:

  1. aw aw..tenkiu sangat...ni pon ikot tuto orang...xpe hias pelan-pelan ok....folo u. support u.

    ReplyDelete
  2. wow..blog ini pink jugak..:)
    tengs sebab pilih blog nad..^^

    ReplyDelete
  3. walaupun xda ikut sgmn blog segera, nana ttp nk pilih blog pinkpurplebaby ne jugak, hehehe :)
    http://ernamorgan.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

    ReplyDelete
  4. anda terpilih! :)


    http://itudaninipelik.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

    ReplyDelete
  5. BLOG ANDA TELAH MENJADI PILIHAN SAYA. KENAPA SAYA PILIH BLOG ANDA ?

    baca dekat bawah ni:

    http://kakkoii-me-tag.blogspot.com/2011/08/ok-di-bawah-ini-tersenarai-10-blog-yang.html

    ReplyDelete
  6. dear,

    thank u so much.. x tau nk ckp pe.. speechless ni.. huu.. happy blogging ye.. :)

    ReplyDelete
  7. thanks cik putri,ke tuan putri ni?hehe..terharu tau..btw,saya dah follo blog awk.

    ReplyDelete
  8. hi putri
    thanx melawat blog kita. i like ur blog too, pinkish & purplish :)
    teruskan menulis yeah

    ReplyDelete