Monday, September 5, 2011

Gila! Wanita belasah "ANU" kekasih.

Assalamualaikum
dan salam sejahtera

Dunia-dunia...sekarang banyak jak perkara gila berlaku..esh-esh..
ikuti cerita selanjutnya dibawah.

KUALA LUMPUR: Seorang lelaki yang melecur di perut dan kemaluannya selepas disimbah air panas oleh teman wanita terpaksa berlari bogel lebih lima kilometer (km) bagi mendapatkan bantuan di Balai Polis Kota Damansara, dekat sini, kelmarin.
Dalam kejadian jam 8 pagi di sebuah hotel di Jalan PJU5, Kota Damansara di sini, mangsa yang berusia lewat 20-an, diserang teman wanitanya berusia 24 tahun selepas berlaku pertengkaran apabila mangsa mahu menamatkan perhubungan.
Menurut sumber, sebelum kejadian pasangan terbabit dilaporkan bertengkar selepas mendaftar masuk ke hotel itu kira-kira jam 11 malam, Sabtu lalu.

“Suspek meninggalkan hotel itu dan pulang ke rumah dalam keadaan marah apabila mangsa mahu memutuskan hubungan dengannya.


“Bagaimanapun, wanita itu datang semula ke hotel berkenaan kira-kira jam 8 pagi kelmarin (Ahad) dengan membawa beg pakaian mengandungi pelbagai senjata iaitu tiga pisau, tukul besi, dua gunting, seketul bata dan rantai besi dipercayai mahu digunakan untuk menyerang teman lelakinya,” katanya.

Sumber: Mymetro

P/S: Mesti mpuan tu risaukan tak laku..yelah, macam dah tidur je ngan bf tu yang berang tu..adeh..tak patut-tak patut..dah tahu bf camtu janganlah cari dia lagi..perkara dah berlaku apa boleh buat..yang laki pulak tak pandai jaga sangat hati gf..adeh kan naya..

No comments:

Post a Comment